Nova vest
Košarka

Subota, 18.02.2012.

21:20

Nikolić: "Zasluženo sam isključen"

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić je posle poraza od Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća izjavao da je zasluženo isključen.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Nikolić je zbog protesta isključen početkom četvrte četvrtine posle faula i tehničke graške dosuđene Bratiću.

"U pojedinim trenucima smo izgubili živce i pravili smo dosta grešaka. Čini mi se da dva faula koja su svirana na Dejvidu Sajmonu nisu postojala, zbog čega sam se ja iznervirao i na kraju su me sudije zasluženo izbacile", kazao je Nikolić.

Na konferenciji za novinare planirano je da se pojavi i centar Radničkog Dejvid Sajmon, ali na kraju nije došao kako bi, prema Nikolićevim račima, bila izbegnuta priča o sudijama.

"Partizan nas je potpuno nadmašio u skoku. Da je Dejvid Sajmon imao više prostora, mogla je da bude neizvesna završnica jer niko nema rešenja za najboljeg igrača Jadranske lige", zaključio je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

4 h

U fokusu

Vidi sve