Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 30.01.2012.

14:01

Pešić zadovoljan igrom u Skoplju

Košarkaši Crvene zvezde Beograd savladali su Rabotniči u prijateljskom meču, a trener Pešić je rekao da je zadovoljan igrom svog tima.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Dvorana je bila prepuna, atmosfera sjajna. Proslava jubileja Rabotničkog je bila izvanredna i drago nam je da smo bili u prilici da svojim prisustvom sve to uveličamo. Utakmica je bila prijateljskog karaktera, ali nam je u velikoj meri poslužila kao dobra priprema za dalji tok ABA lige", rekao je Pešić.

"Svim igračima sam pružio šansu i svi su dali makskimum u ovom trenutku. Odigrali smo zaista dobru utakmicu, a u tome nam je pomogao i protivnik koji je bio veoma motivisan. Utakmica je imala revijalni karakter, ali su i naši domaćini bili veoma zadovoljni, a evidentno je bilo i da je publika uživala“, dodao je Pešić.

Senku na dobru partiju ’crveno-belih’ bacila je povreda Nikole Vasića u samom finišu utakmice.

"I kada sve dobro ide i kada dobro igramo, nešto mora da se desi loše. Velika je šteta što se Vasić povredio. Međutim, na svu sreću u pitanju je samo iščašenje. Ne radi se o prelomu, tako da nije opasno. Doktori mu nisu stavili gips, ali su zbog dugog puta prilikom povratka za Beograd bili primorani da mu stave longetu. Takođe, moram da istaknem da mi je žao što i Nemanja Nedović nije mogao da igra zbog bolesti, pošto je dobio povišenu temperaturu“, konstatovao je Pešić.

Sledeću utakmicu Crvena zvezda Beograd igra sa Radničkim u Kragujevcu 4. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve