Bogavac novi trener Hemofarma

Bivši košarkaš Hemofarma Nebojša Bogavac u ponedeljak je postavljen za novog trenera vršačkog kluba.

JTIzvor: B92 Srbija
Podeli

Bogavac je na klupi Hemofarma zamenio Željka Lukajića, koji je pre desetak dana podneo ostavku, a prvi trening sa igračima imaće od 18 časova u dvorani „Milenijum“.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore karijeru je završio krajem 2010. godine u dresu francuskog Asvela, a pored u tom klubu i Hemofarmu igrao je, između ostalog, i za Lovćen, gde je ponikao, Breogan, Le Man i Dižon.

Bogavac je u Beogradu završio Višu trenersku školu, a svoju trenersku karijeru započinje baš u Hemofarmu. Debi na klupi Vrščana imaće predstojećeg vikenda, tačnije u nedelju, kada Hemofarm dočekuje zagrebačku Cibonu.

Hemofarm je Bogavca predstavio kao velikog čoveka, koji je ostavio veliki trag u vršačkoj košarci, igrajući za klub od 2001. do 2005. godine. Uz to, u klubu očekuje da će on svojim radom uneti dobru energiju na igrače i tako stvori uslove da se ambicije kluba u potpunosti ostvare.

Vršački klub ove sezone ima veoma mladu ekipu, a iako su poslednjih nedelja najavljivani odlasci iskusnijih igrača, ekipa je ostala na okupu pred dolazak novog trenera.

Košarka

Poraz kadeta od Egipta

Kadetska reprezentacija Srbije u trećem kolu “Turk Telekom” turnira u turskoj Sakariji doživela je prvi poraz 57:66 (11:22, 17:19, 12:15, 17:10).

Košarka ponedeljak 30.01. 18:33 Komentara: 3