Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.12.2011.

09:47

Debi Odoma, Hit razbio Medžik

Najbolji šesti igrač u NBA ligi prošle sezone Lamar Odom debitovao je prethodne noći za Dalas Maverikse, koji su poraženi od Oklahoma Tandera sa 106:92.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pored Odoma, za aktuelne šampione debitovali su i Deltonte Vest i Vins Karter, dok su Dirk Novicki i Džejson Kid ostali na klupi.

U derbiju večeri Majami Hit je razbio Orlando Medžik 118:85 u duelu timova sa Floride, dok su Boston Seltiksi savladali Toronto Reptorse 76:75.

Odom je Mevse za 23 minuta na terenu zabeležio 14 poena i sedam skokova i bio je među najboljima u timu, uz Dominika Džonsa i Rodriga Buboa, koji su imali po 17 poena. Karter je ubacio 9 poena, dok je Vest imao učinak od 5 poena. Dirk Novicki i Džejson Kid nisu igrali.

U pobedničkom timu, najbolji je bio Kevin Durent sa 21 poenom, pet skokova i dve asistencije, 16 je postigao Džejms Harden, a po 12 su ubacili Rasel Vestbruk i Dekuan Kuk. Kendrik Perkins je imao po 8 poena i skokova.

LeBron Džejms predvodio je Majami sa 19 poena i 6 skokova, dok su po 14 postigli Kris Boš i Dvejn Vejd koji je imao 4 skoka i 5 asistencija. 16 poena dodao je rezervista Terel Heris.

Sa druge strane istakli su se samo rezervisti Džej Džej Redik i Rajan Anderson sa po 22 poena, a Anderson je imao i 8 skokova. Dvajt Hauard imao je samo 5 poena i 6 skokova za 30 minuta (2/9 dva).

Radžon Rondo imao je 8 asistencija uu 5 poena i 4 ukradene loptu tesnoj pobedi Seltiksa. Rej Alen je bio najefikasniji sa 12 poena, dok je 11 dodao Markiz Danijels. Kevin Garnet je ubacio 9 uz 7 skokova, dok je Džermejn O’Nil dodao 8.

Reptorse je predvodio Andrea Barnjani sa 16 poena i 9 skokova, dok je DeMar DeRozan dodao 14 poena. Ed Dejvis je imao “dabld-dabl“ sa po 10 poena i skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve