Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.11.2011.

20:27

Karte za Makabi u utorak u Humskoj

Košarkaški klub Partizan mt:s će u utorak 29. novembra organizovati prodaju ulaznica za meč 7. kola Evrolige.

Izvor:

Autor:

Default images

Na blagajni južne tribine Partizanovog stadiona od 10 do 15 časova mogu se kupiti najviše četiri karte. U prodaji će biti oko 1000 ulaznica po ceni od 1200 dinara. Neophodno je da svi koji budu kupovali ulaznice prilože kopiju lične karte kao i original na uvid.

Košarkaški klub Partizan mt:s je obavezan, prema Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, da poseduje podatke o svim vlasnicima ulaznica, kako godišnjih tako i karata za pojedinačne utakmice. Ulaznice nije moguće rezervisati, već je jedini način kupovina na blagajni.

Partizan mt:s dočekuje Makabi Tel Aviv u četvrtak 1. decembra sa početkom u 20.45 časova. Utakmica sa Makabije biće i oproštajna za centra "crno-belih" Nikolu Pekovića koji zbog završetka `lokauta` u NBA ligi mora da se vrati u svoj matični klub Minesotu. Neizvesno je da liće Makabi u Beograd doći oslabljen, tj. bez jednog najboljih igrača u dosadašnjem delu sezone - Džordana Farmara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve