Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.11.2011.

09:29

Đilas kod Ivkovića u Atini

Prvi čovek KSS Dragan Đilas i potpredsednik za mušku košarku Dejan Bodiroga, u ponedeljak putuju u Atinu na razgovor sa selektorom Srbije Dušanom Ivkovićem.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ivković je pod ugovorom sa Savezom do kraja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, a tema razgovora biće upravo razrešenje statusa trenera nacionalnog tima.

Zbog neuspeha na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, ’orlovi’ nisu izborili plasman na najveću sportsku smotru, pa narednog leta, našu reprezentaciju očekuju kvalifikacije za Šampionat ’Starog kontinenta’ u Sloveniji 2013, kao početak novog olimpijskog ciklusa.

Predsednik KSS još od Litvanije nije kroa stav da je ostanak trenera Olimpijakosa najbolje rešenje za srpsku reprezentativnu košarku, ali ostavlja mogućnost da se Ivković iz objektivnih razloga zahvali na ukazanom poverenju.

Moramo da čujemo i njegovu stranu priče“, rekao je nedavno Đilas, „Mada, ako može da radi u Olimpijakosu ne vidim zašto ne bi mogao i sa reprezentacijom“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve