Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 26.09.2011.

22:38

Peković: "Volim Beograd i Partizan"

Centar Nikola Peković odradio je u ponedeljak prvi trening sa Partizanom, a za „Večernje novosti“ kaže da je napravio pravi izbor dolaskom među ’crno-bele’.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Volim Beograd, volim Partizan u kome su dragi ljudi s kojima sam ostao u sjajnim odnosima i posle mog odlaska. Siguran sam da sam izabrao najbolju opciju".

"Osećam se zaista super. Mada je prošlo toliko vremena, mnogo je sličnosti sa ekipom u kojoj sam ja igrao. Čak postoje i neke akcije iz tog vremena", kaže Peković za "Novosti".

Čeka nas veoma težak posao. Imamo još malo vremena da se spremimo. U izuzetno jakoj grupi smo u Evroligi. Mnogo sjajnih igrača došlo je iz NBA, ali trudićemo se da napravimo što bolji rezultat“, dodao je centar crnogorske reprezentacije.

Osim Pekovića, koji u Partizanu ostaje do kraja lok-auta u NBA ligi, ’crno-beli’ na poziciji centra imaju Raška Katića i Miroslava Raduljicu.

„Ja nisam došao da se namećem, već da uradim sve što se traži od mene, da pomognem koliko budem mogao, odnosno da dam maksimum.Prema NBA propisima, klubovi ne smeju tokom lokauta da kontaktiraju igrače, tako da sve saznajemo posredno. Čudo bi bilo da sezona počne na vreme. Nadam se da će biti negde oko Nove godine“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve