Nova vest
Košarka

Utorak, 30.08.2011.

20:04

Čendler umesto u EA završio u Kini

Emporio Armani i Vilson Čendler nisu uspeli da usaglase detalje ugovora, pa je posao propao, a krilni igrač potpisao ugovor sa kineskom ekipom Guangšo.

Izvor: B92, kosarka.rs

Autor:B92, kosarka.rs

Default images

Čelnici CBA lige nedavno su doneli odluku da igrači sa važećim ugovorima ne mogu potpisivati ugovore sa ekipama iz ove lige, tako da će Čendler bez obzira na ‘lokaut’ ostati i Kini do kraja sezone.

"Možda ću izgubiti, ali mi je ipak bliži stav da ću dobiti neverovatno iskustvo. Na kraju, rizik je samo moj", kratko je rekao Čendler.

Vilson Čendler je slobodan agent, a prošlu sezonu je počeo u Njujork Niksima. Na 51 meču za Njujork beležio je 16.4 poena, 5.9 skokova i 1.7 asistencija.

Kao deo razmene nakon koje su u Njujork stigli Karmelo Entoni i Čonsi Bilaps, trejdovan je u Denver. Nastupio je za Nagetse na 21 utakmici i beležio je 12.5 poena, 5 skokova i 1.6 dodavanja. U NBA ligi je odigrao 254 utakmice, od čega 199 u prvoj postavi.

Čelnicima Armanija sada ostaje da se okrenu drugim opcijama, a u italijanskoj štampi se u vezu sa klubom najčešće dovodi ime Danila Galinarija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve