Nova vest
Košarka

Petak, 12.08.2011.

18:49

Pešić tri godine u Zvezdi?

Trofejni trener Svetislav Pešić biće novi trener Crvene zvezde posle fuzije 'crveno-belih' sa FMP-om iz Železnika, prenosi košarka.rs.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dogovor proslavljenog stručnjaka i 'crveno-belih' pao je u četvrtak uveče u Skupštini grada, uz prisustvo gradonačelnika i predsednika KSS Dragana Đilasa i Živorada Anđelkovića, njegovog prvog saradnika, nekada prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana i budućeg predsednika Skupštine Zvezde.

Pešić je navodno dogovorio trogodišnji angažman u Zvezdi koja će na Skupštini u petak definitivno ozvaničiti saradnju sa FMP-om.

Na čelo kluba doći će osnivač Pantera Nebojša Čović koji je više puta istakao da bi najviše voleo da upravo popularni Kari postane trener 'crveno-belih'.

Kari je poslednji angažman u bogatoj i uspešnoj karijeri imao minule sezone u Valensiji koju je preporodio za samo nekoliko meseci i doveo je od borbe za opstanak u ACB ligi do bitke za fajnal-for Evrolige.

Pešić je Crvenu zvezdu vodio u sezoni 2008/2009 i doveo je do finala Kupa Koraća i Superlige, kao i polufinala NLB lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve