Nova vest
Košarka

Petak, 29.07.2011.

21:50

B92: Pešić sve bliži Zvezdi

Nekadašnji trener Crvene zvezde Svetislav Pešić, korak je bliže povratku na klupu crveno-belih, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako nezvanično saznajemo, Pešić, koji ne krije želju da se vrati u Zvezdu, i to na više sezona, ponovo se sastao sa Nebojšom Čovićem, koji će već početkom avgusta, po svemu sudeći, sesti u predsedničku fotelju crveno-belih.

Pešić, takodje nije krio i da je prvi korak, ka njegovom povratku među crveno-bele, da se formiraju organi kluba. I tu su načinjeni određeni pomaci...Prema našim saznanjima, postignut je i dogovor o modalitetu funkcionisanja kluba u narednom periodu, pa je jasno da budući vodeći KK Crvena zvezda žele da pripreme sve za Skupštinu kluba koja će biti održana u prvih 10-ak dana avgusta. A jedan od najvažnijih koraka osim formiranja organa kluba, je i imenovanje novog trenera.

Da je saradnja sa trofejnim trenerom sve bliža, govori i podatak da su igrači Zvezde već počeli da treniraju u Železniku, a već sredinom avgusta sledi selidba na Zlatibor gde počinju pripreme crveno-belih. Mediji već spekulišu o mogućem izgledu tima za narednu sezonu, ali je jasno da će konačnu odluku o prvom timu, odnosno selekciji igrača iz Zvezde, i trenutnog sastava FMP-a doneti novi trener i to upravo na pripremama na srpskoj planini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve