Nova vest
Košarka

Sreda, 02.03.2011.

21:16

KLS: Dug Partizana milion dinara

Udruženje ligaša saopštilo je da, prema odluci Predsedništva KLS, učesnici predstojeće Superlige moraju da izmire svoje obaveze do početka takmičenja 23. marta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na spisku dužnika su tri od četiri srpska kluba u NLB ligi.

Partizan je najveći, sa dugom od oko milion dinara, Crvena zvezda duguje oko 300.000, Radnički oko 600.000, dok je Hemofarm izmirio sve obaveze.

Primer Superfunda primorao je ostale klubove Košarkaške lige Srbije da izmire finansijske obaveze, nagomilane neplaćenim članarinama i kaznama u prethodnim sezonama, kao i ove. Svi dužnici, koji su u sredu igrali u 24. kolu, platili su dugove pre isteka roka.

Zaokret u politici naplate potraživanja krenuo je od Superfunda, koji je utakmicu s Metalcem izgubio službenim rezultatom 20:0. Beogradskom ligašu nije dodeljen bod za poraz, a dobio je rok do petka da uplatom iznosa od 135.000 dinara ukine suspenziju.

Zaplašeni tim primerom, kao i činjenicom da bi na kocku stavili opstanak u ligi, klubovi su u sredu ‘napunili’ kasu Košarkaške lige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve