Nova vest
Košarka

Sreda, 02.03.2011.

18:24

Savanović: "Sigurno prolazimo!"

Krilni centar Valensije Duško Savanović u svom blogu za sajt Evrolige napisao je da je uveren da će njegova ekipa savladati Fenerbahče u četvrtak.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Valensiji je potrebna pobeda sa najmanje tri razlike kako bi se plasirala u četvrtfinale EL.

"Napravili ste sjajnu atmosferu u Istanbulu i to je pomoglo vašem timu da pobedi, ali sada će sve biti drugačije. Žao mi je što moram da vam kažem, ali slavićemo sa više od dva poena. Imali ste dobru sezonu, želim vam sve najbolje, ali vaša evroligaška sezone ovde se završava!".

Pre obraćanja suparničkim navijačima, Savanovič je napisao:

"Sećam se da sam tokom leta rekao španskim navijačima da mi je žao što ćemo eliminisati Španiju sa Svetskog prvenstva. To je stiglo do svih novina i sajtova. Naravno, Srbija je tada pobedila Španiju i ušla u polufinale Mundobasketa. Sada se osećam pomalo kao i prošlog leta“.

„Kao što znate, igram na poziciji krilnog centra, a Vidmar i Turdžan, Fenerovi najbolji igrači na toj poziciji, odsustvuju zbog povreda. Ipak, oni imaju dugu klupu i neće uopšte biti lako. Mnogo njihovih igrača ima dobar šut i u dobroj su formi, a i navikli su da se bore za trofeje u Turskoj. Sama činjenica da pobednik ide dalje dovoljna je motivacija. Biće teška utakmica i ne bih je propustio da sam na vašem mestu“.

Meč se igra od 20 časova i 45 minuta u dvorani Valensije, a za domaću ekipu neće igrati Viktor Klaver.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve