Nova vest
Košarka

Utorak, 21.12.2010.

14:53

Jovanović: "Ne idemo rasterećeno"

Trener Partizana Vlade Jovanović najavio borbenu igru protiv Kahe Laboral, ali da je primarni cilj da tim još podigne formu, jer je TOP 16 obezbeđen.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ne bih rekao da idemo tamo (u Vitoriju) rasterećeno, već da podignemo formu na stepenik više. Probaćemo da ostvarimo što bolji utisak i da se borimo za što bolji rezultat", rekao je Jovanović novinarima u Beogradu pred utakmicu 10. kola Evrolige.

Partizan je u subotu pobedio lidera Jadranske lige Krku sa 25 poena razlike (75:50), a prošle nedelje je kod kuće izborio Prokom, pa tako i plasman u fazu Top 16 Evrolige. Jovanović je rekao da se "može reći" da je tim bio bolji u tim utakmicama nego do sada.

"Na utakmici protiv Krke videlo se koliko je opterećenje bila Evroliga...ne bi bilo strašno ni da nismo prošli u Top 16, ali mislim da će ovo biti podstrek za dalji rad", rekao je trener Partizana.

Jovanović je rekao da jako poštuje Kahu Laboral, koja je šampion Španije i koja ima četiri pobede, jednu manje od Partizana.

"Kaha je na izvlačenju možda bila i favorit za prvo mesto u grupi...Oni su neznatno promenili sastav, ali je odlazak centra je ostavio traga na igru. Oni su ekipa koja je u rezultatskoj krizi, imaju probleme i sigurno će probati protiv nas da ih reše", rekao je
Jovanović.

U timu nema problema sa povredama, svi su zdravi i spremni za meč. Utakmica u baskijskom gradu Vitorija počinje četvrtak u 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve