Nova vest
Košarka

Utorak, 21.12.2010.

13:01

Bjelica: "Revanširati se Partizanu"

Pobedom protiv Himkija, Makabi je kolo pre kraja prve runde pogurao Partizan u Top 16.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Vesti iz Izraela obradovale su i Kahu Laboral, ali daleko od toga da će meč u Vitoriji imati prijateljski karakter.

Prvak Španije ove sezone igra sa dosta oscilacija. Odmah po odlično odrađenom poslu u Litvaniji, Kaha je kod kuće izgubila od Reala što je dodatno povećalo tenziju. Kada se na ovo doda i da Baskijci nisu zaboravili način na koji su poraženi u Pioniru, nema dileme da crno-bele čeka silno motivisan rival.

"Iskren da budem, nisam se preterano opterećivao rezultatom meča u Izraelu. Prvo poluvreme protiv Žalgirisa smo odigrali gotovo perfektno, pogotovo Teletović koji je ubacio sedam trojki. Kasnije smo malo pali, ali bitno je da smo došli do bodova koji su nas stavili u odličnu poziciju. Bez obzira na epilog meča u Tel Avivu, po pitanju prolaska u Top 16, držali smo sudbinu u rukama", ističe Nemanja Bjelica.

Kako reprezentativac Srbije sam kaže, rešavanje ključnog pitanja ne umanjuje motivaciju Kahe.

"Partizan nas je dobio na krilima publike, imamo veliku želju da mu se revanširamo. Protiv Reala smo imali podršku skoro 10 hiljada navijača. Ostali smo im dužni. Moramo ne samo da pobedimo, već i da prikažemo daleko kvalitetniju partiju", zaključio je Nemanja Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve