Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.12.2010.

17:46

Pronađeni zadarski huligani

Policija u Zadru pronašla je dvojicu napadača koji su kamenovali autobus u kojem su se nalazili košarkaši Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tokom dosadašnje kriminalističke istrage utvrđeno je da su to maloletnci stari 15 i 16 godina iz Zadra.

Prema navodima policije, oni su sa još tri neidentifikovane mlađe osobe u nedelju kamenjem razbili stakla na autobusu "Liburnije" u kojem su bili igrači i članovi Partizana, pri čemu je lakše povređen trener „crno-belih“ Vlade Jovanović.

Sa maloletnicima je obavljen razgovor u prisustvu roditelja, posle čega su napustili službene prostorije, navodi policija.

Policija je saopštila da traži i ostale učesnike napada, a po završetku svih radnji o svemu će obavestiti zadarskog opštinskog državnog tužioca za mlade.

Zagrebačka policija je takođe saopštila da su istražnom sudiji u Zagrebu privedena četvorica huligana koji su u utorak napali autobus sa navijačima grčkog kluba PAOK.

Dvojica 20-godišnjaka, 21-godišnjak i 17-godišnjak sumnjiče se da su počinili krivično delo dovođenja u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom, a u vezi zločina iz mržnje, navela je policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve