Nova vest
Košarka

Petak, 19.11.2010.

22:56

Ruski mediji protiv Vujoševića

Posao Duška Vujoševića kao trenera CSKA ozbiljno je doveden u pitanje posle loših rezultata na startu sezone, pre svega skora 1-4 u Evroligi.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

„Gde možete da nas odvedete“, upitao je Vujoševića portal gazeta.ru, a prenele “Novosti”.

Fanovi CSKA ne žele ni da čuju odgovor već su na zvaničnom sajtu kluba istakli kako žele promenu trenera. „Pitamo se šta prvo dolazi. Prva reč koju će Vujošević izgovoriti na ruskom ili saznanje o njegovom razrešenju“, ironično se kaze u tekstu gazeta.ru.

„Navikli smo da CSKA vidimo među najboljim timovima Evrolige, ali sada se klub nalazi na dnu tabele. ‘Armejci“’stoje na istom mestu kao Cibona, Prokom ili Šarloa, koji su autsajderi drugih grupa”, navodi se dalje u tekstu.

Ništa blaži u kritikovanju trenutnih rezultata CSKA niji ni sport-ekspres, čiji novinar u tekstu prognozira da će moskovski tim na kraju imati skor 2-8, ili portal čempionat.ru, koji je odgovorio Igoru Rakočeviću na reči da je Efes savladao najjači tim Evrolige.

„To je vaše mišljenje dragi Igore. Najbolji tim na kontinentu mora da pokaže visok nivo košarke malo duže od 15 minuta. Mi znamo bolje od svih šta smo gledali prethodnih godina, a sada se pitamo kada ćemo biti u prilici da ponovo vidimo takve partije“.

Ipak, prema poslednjim informacijama iz Moskve, čelnici CSKA neće seći preko noći, već će čekati sledeću nedelju i duel u Milanu sa Armani džinsom, odakle kreće njihov poslednji voz za Top 16, samim tim i poslednja šansa da Vujošević ostane na njihovoj klupi.

I dok uprava ćuti, putem ruskih medija se oglasio prvi „kandidat naroda“ za trenera CSKA, Stanislav Jerjomin, koji nije hteo da komentariše Vujoševićeve zasluge (krivice) za učinak 1-4 u Evroligi, delimično tražeći izgovor u povređenim igračima, ali je zato rekao da je „evidentno negativno raspoloženje igrača, koji su izgubili samopouzdanje i poverenje u sebe same“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve