Nova vest
Košarka

Nedelja, 25.07.2010.

21:47

Radenović: "Nije me zvao Partizan"

Reprezentativac Srbije Ivan Radenović pored priprema za Mundobasket radi i na novom angažmanu, ali demantuje kontakte sa Partizanom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Radenović je jedan od košarkaša nacionalnog tima koji još nije pronašao klupski angažman za narednu sezonu.

Status slobodnog igrača i pozicija krilnog centra, na kojoj Partizan traži zamenu za Lorensa Robertsa, proteklih dana dovodili su ga u vezu sa "crno-belima".

"Nisam imao kontakte sa ljudima iz Partizana. Iskreno, nisam se neko vreme čuo ni sa mojim menadžerom, ali pretpostavljam da bi mi javio za interesovanje 'crno-belih'. Moj prioritet je da nastavim karijeru u inostranstvu. Naravno, ako Partizan bude zainteresovan, možemo da razgovaramo", ističe Radenović.

Jedna opcija za Radenovića je i eventualni povratak u Kahasol, gde je prošle sezone imao prilično razloga za zadovoljstvo.

"Imam dobra iskustva iz Španije, posebno iz Sevilje, tako da nije isključeno da i naredne sezone igram u Kahasolu. Neću da žurim sa izborom kluba samo da bih pronašao angažman. Pre svega želim da izaberem pravu sredinu. Nema razloga za nervozu, mada ne bih voleo da, kao prošle godine, rešavam pitanje angažmana krajem avgusta".

Između povratka iz Folgarije i novog okupljanja u Kovilovu, reprezentativici su proslavljali 27. rođendan Nenada Krstića.

"Bio sam na proslavi. Znate, kapiten se ne odbija. Malo smo se družili i opustili, to nam je bilo potrebno posle dve nedelje paklenog rada u Italiji".

Ivan Radenović rođen je 10. juna 1984. u Beogradu, visok je 209cm, a težak 111 kilograma. Na poziciji krilnog centra igrao je na Univerzitetu Arizona (2005-2007), u Đironi (2007-2008), Paneliniosu (2008-2009), te za CSKA (2009) i Kahasol (2010).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve