Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.07.2010.

21:00

Danilović: "Nova era Partizana"

Predsednik KK Partizan Predrag Danilović napominje da je klub iz Humske sa Vujoševićem završio jednu deceniju, a da od Vlade Jovanovića kreće nova.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ne obećava mnogo, ali puca na najveće domete. Jedan od najboljih košarkaša bivše Jugoslavije, ali i Evrope svih vremena, igračku karijeru je završio u 31. godini.

Došao je na čelo kluba u kojem je počeo da osvaja Evropu i sa Duškom Vujoševićem dominirao regionom u protekloj deceniji, te vratio Partizan u evropski vrh.

“Glavna formula je da ko god da dođe u ovaj klub gleda na njega kao svoju familiju, kao da je došao u svoju kuću. To je prva stvar. Druga je naporan rad i, naravno, velika stručnost Duška Vujoševića, koji je imao ogroman uticaj na uspehe Partizana. U prvih nekoliko godina Dule je imao velike muke, ali i moju veliku podršku. Čak su neki hteli i da ga smene. Nezadovoljstvo je postojalo, ali to se nije proširilo po novinama, mi smo to sve zadržali unutar kuće. Ipak, osnovna stvar je veliki rad i vera da će se sve to isplatiti”, istakao je predsednik Partizana Predrag Danilović u intervjuu za "Večernje novosti".

Opširnije u našoj rubrici intervjui.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve