Jovanović odredio branioce titule

Vlada Jovanović, selektor juniorske reprezentacije Srbije (igrači do 18 godina) odredio je tim za Evropsko prvenstvo u Viljnusu od 22. jula do 1. avgusta.

AKIzvor: B92, zvanični sajt Evropa
Podeli

Na Evropskom prvenstvu u Litvaniji "orlovi" će braniti zlato iz Meca prošle godine.

Srbija se nalazi u D grupi sa Nemačkom, Grčkom i Hrvatskom. Startujemo protiv Hrvata u četvrtak od 18 časova, slede mečevi sa Grcima (petak, 15,45) i Nemcima (subota, 13,30).

U Litvaniju će putovati: Luka Igrutinović (Hemofarm), Petar Lambić (Hemofarm), Bogdan Bogdanović (Žitko basket), Vukašin Petković (Novi Sad), Bogić Vujošević (Novi Sad), Marko Gujaničić (Mladost), Božo Đumić (Novi Sad), Nemanja Bešović (Partizan), Marko Luković (Mega Vizura), Nikola Silađi (FMP), Stefan Nastić (Kanada) i Đorđe Drenovac (Arkadija, Austrija).

Osim selektora Vlade Jovanovića, u stručnom štabu su pomoćnici Jovan Popović i Vladimir Zlatanović, kondicioni trener Vladan Radonjić, fizioterapeut Marko Sokić i vođa puta Miloš Gligorijević.

Košarka

Danilović: "Nova era Partizana"

Predsednik KK Partizan Predrag Danilović napominje da je klub iz Humske sa Vujoševićem završio jednu deceniju, a da od Vlade Jovanovića kreće nova.

Košarka ponedeljak 19.07. 21:00