Nova vest
Košarka

Sreda, 09.06.2010.

21:50

Trifunović: "Nadam se napretku"

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je da mu ostvareni rezultat u Superligi daje satisfakciju, ali i da nije potpuno zadovoljan.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trifunović je istakao da je Partizan apsolutno zasluženo došao do trijumfa i dodao:

"Nadam se da će se u mom klubu većom brzinom nego za dve godine, stvari dovesti da se Zvezda u budućim vremenima bori za titulu. Mora, jer se zove Zvezda. Iskreno navijam i volim ovaj klub, satisfakcija može da mi bude ovo što smo napravili, ali ne nešto čime mogu da se zadovoljim".

"Da smo dali maksimum, ne bih bio ovde. Kratki smo za iskustvo, a Partizanu želim puno uspeha u nastavku sezone”, dodao je trener Zvezde.

Trifunović se potom zahvalio svima sa kojima je sarađivao, kao i navijačima.

"Najiskrenije hvala grupi ljudi koja je uvek u istom broju na našim utakmicama. Dva puta smo imali punu dvoranu ove sezone i znate kako smo igrali. Sa emocijama koje ovi momci imaju u odnosu na svoje godine i klub, igrali bismo bolje neke utakmice. Iskreno sam jako ponosan na ljude sa kojima sam sarađivao jer su i pored toga što se dešavalo ostali do kraja, sa emocijom i željom. Ja sam u Zvezdi prošao ovu situaciju 2005. godine posle čuvene utakmice Mrdak – Avodžobi. Možda su ovo sada bile refleksije tog meča".

O isključenju nije želeo da govori, samo je kratko rekao:

"Dopunio sam kasu Lige u nadi da će biti kupljen DVD" .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve