Nova vest
Košarka

Sreda, 26.05.2010.

09:55

Lučić: Bruk Šilds za mir na Kališu

Predsednik KK Crvena zvezda Vladislav Lučić smatra da trzavice koje se dešavaju pred svaku bitnu utakmicu nisu slučajne.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Poslednja, koja se dešava pred meč protiv Metalca, jeste izjava Siniše Jasnića da će doći na mesto direktora marketinga kluba sa Malog Kalemegdana.

„Sve se to radi sistematski, neko očigledno želi da nas destabilizuje. Ne znam da li treba da u Upravni odbor dovedemo Bruk Šilds, pa da vidimo da li će se to dopasti publici i polovini menadžmenta. Bila bi to lepa afera. Neke stvari zaista ne razumem“, kaže Lučić za „Sportski žurnal“.

On je istakao da od kada je on došao na čelo Crvene zvezde, niko nije primljen među zaposlene, dok je četvoro otpušteno.

„Mesto direktora marketinga nemamo, razmišljamo o svima koji mogu da nam pomognu. Razgovarao sam sa mnogo kandidata, pa i sa Sinišom Jasniće koji želi da nam pomogne bez ikakvih obaveza. Vrlo malo je takvih. Sećam se jednog sastanka Upravnog odbora na kome su sedeli isti ti ljudi koji su se nudili premijeru Srbije da spase firmu od propadanja. Niko od njih nije pomogao Crvenoj zvezdi“, zaključuje predsednik „crveno-belih“.

Lučić kaže da je u ovom trenutku najbitnija podrška Aleksandru Trifunoviću i igračima da protiv Metalca prikažu igru na visokom nivou, kao što je to bio slučaj u duelima protiv Borca i FMP Železnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve