Nova vest
Košarka

Utorak, 25.05.2010.

21:13

Vraneš: "Nastavljamo u istom ritmu"

Košarkaši Partizana u sredu, 26. maja u Železniku igraju protiv FMP-a u okviru 11. kola Superlige.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Partizan je najverovatnije osigurao lidersku poziciju pred početak plej-ofa, ali to ne znači da će aktuelni prvak protiv FMP-a neće ići na pobedu.

Centar Partizana Slavko Vraneš rekao je da je ekipa spremna za teško gostovanje u Železniku i dodao da su ’crno-beli’ svesni da ih u sredu čeka težak posao.

"Sa FMP-om tradicionalno igramo veoma teške i neizvesne utakmice. Međutim, mi želimo da nastavimo da u pobedničkom ritmu. Dobro smo se pripremili i trebalo bi da sve bude u redu. Motiv je uvek prisutan i to nikada nije bio naš problem. Ovaj tim uvek imam veliku želju da pobeđuje i to važi za svakog našeg protivnika", istakao je Slavko Vraneš.

Velika borba će se voditi pod obručima, pošto obe ekipe imaju sjajne centarske linije – sa jedne strane su Vraneš i Aleks Marić, kojima će se suprotstaviti Miroslav Raduljica i Predrag Samardžiski.

"Sve zavisi od toga kako ćemo ući u predstojeći duel. Međutim, mislim da nećemo imati preteranih problema sa igračima FMP-a. Mnogo puta smo igrali i protiv mnogo jačih protivnika", siguran je Vraneš.

To će biti njihv peti međusobni susret ove sezone, a ’crno-beli’ su do sada sva četiri puta bili uspešniji.

Krajem decembra timovi su odmerili snage u dvomeču, koji su činile odložena utakmica 1. kola NLB lige i susret 14. kola regionalne lige. U oba susreta Partizan je odneo pobede. U Železniku je bilo 81:84, dok su u dvorani Pionir izabranici Duška Vujoševića bili ubedljiviji 86:59.

Finale Kupa Srbije bila je prilika da se pomenuti timovi direktno bore za prvi trofej u sezoni. Kao što je već poznato, izabranici Duška Vujoševića savladali su FMP rezultatom 72:62 i osvojili Kup Srbije.

U 4. kolu Superlige Srbije Partizan je ugostio tim iz Železnika i po četvrti put ove sezone odneo pobedu rezultatom 79:67.

Meč FMP - Partizan igra se u sredu, u Železniku, od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve