Nova vest
Košarka

Subota, 08.05.2010.

16:56

Bodiroga: "I dalje ih boli"

Dejana Bodirogu nimalo nije iznenadilo to što su navijači Olimpijakosa nasrnuli na njega dok je izlazio iz dvorane Bersi posle polufinala Evrolige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Poznato je koliko su navijači Olimpijakosa propatili za četiri godine koliko sam igrao u Panatinaikosu. Izgleda da ih to i dalje drži, da ih boli, čak i posle osam godina", objašnjava Bodiroga za portal kosarka.rs

Legendardni srpski košarkaš kaže da nije bilo fizičkog kontakta.

"Ma kakvi. Nije se ništa dešavalo, verovatno su mislili da ću da se uplašim. Ne smeju oni da se zatrče. Jedan navijač Partizana ili Panatinaikosa je kao hiljadu Olimpijakosovih", odgovorio je na ‘prozivke’ Pirejaca Bodiroga i potom prokomentarisao meč Olimpijakos – Partizan:

"Partizan je odigrao sjajno. Imali su odličan odnos prema utakmici, svi su dali maksimum. Nisu se štedeli u odbrani i napadu, igrali su iznad 100 odsto želje i pre svega pametno. U jednom momentu, na šest razlike, Olimpijakos je dao dva laka koša i vratio se u utakmicu. Olimpijakos je sigurno jak tim, ali odnos njegovih igrača u polufinalnoj utakmici me je iznenadio, da igraju tako ležerno u borbi za finale. Nisu imali pristup kao momci iz Partizana. Stvarno sve pohvale na račun crno-belih".

Bodiroga tu nije stao sa kritikama na račun Pirejaca.

"Oni beže od odgovornosti. Svi osim Teodosića, koji nikada nema problema da uzme loptu i odgovornost, kao i Papalukas. Ostali imaju strah, nemaju samopouzdanje. Veliki je pritisak na njima, to je donekle razumljivo, ali ekipa sa takvim igračima mora više".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve