Nova vest
Košarka

Utorak, 04.05.2010.

14:28

SSM primila najuspešnije timove

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković ispratila je vaterpoliste i košarkaše Partizana na "fajnal for" Evrolige.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Ministarka je takođe primila vicešampionke Evrope - odbojkašice Crvene zvezde i prvake Evrope - rvače Partizana. Gospođa Samardžić Marković istakla je da je na ovaj način želela da uvaži uspešne klubove i zahvalila im je što su došli. "Želela sam da neke uspehe pozdravim, neke sportiste da ispratim na 'fajnal for', odnosno da se nađu svi koji su najbolji", rekla je Samardžić Marković.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić izjavio je da je lepa ideja da se okupe najuspešniji klubovi.

"Prepoznaje se mukotrpan rad. Sve četiri ekipe su postigle sjajan uspeh. Novac nije sve...cali nadam se da će država sistemski pomoći da možemo da nastavimo sa dobrim rezultatima", rekao je Boričić i poželeo vaterpolistima i košarkašima uspeh u završnici Evrolige.

Direktor rvačkog kluba Partizan Rajko Baltić naglasio je da sport i na ovakav način očekuje podršku od države i izrazio nadu da će "zajedno osvajati titule i biti još uspešniji".

Predsednik vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar ocenio je da bi svi voleli da ima više uspešnih klubova, zahvalio se Ministarstvu na dosadašnjoj podršci i poželeo košarkašima sreću u Parizu.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović istakao je uoči polaska u Pariz na završnicu Evrolige da je "ljudski nadati se".

"Nećemo otići na 'fajnal for' da se predamo. Šta god da uradimo biće uspeh, već je uspeh. Nadam se da će biti još ovakvih susreta", rekao je Danilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve