Nova vest
Košarka

Subota, 20.03.2010.

01:59

Bodiroga: "Ostvario sam ciljeve"

Dejan Bodiroga dobio je od strane posetilaca sajta Evrolige i medija najviše glasova u izboru za tim decenije Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

MVP dva različita finala, sa Panatinikosom 2002. i Barselonom 2003, ostavio je neizbrisiv trag u evropskoj košarci kao fenomenalan igrač i neprikosnoveni profesionalac. "Košarka mi je mnogo dala, a ja sam se trudio da uzvratim igri, navijačima i ljudima koji prate ovaj sport", istakao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i najbolji košarkaš Evrope Dejan Bodiroga u intervjuu za sajt Evrolige.

Bodiroga se povukao iz košarke pre tri godine, a svoje poslednje finale Evrolige igrao je 2003. Nikada nije bio učesnih plejofa otkako je pokrenut 2005. godine. Ipak, Bodiroga je i dalje upamćen kao suverena zvezda Evrolige. Posle 20 godina profesionalnog igranja, Bodiroga se okrenuo stvarima koje su mu kao profesionalcu bile uskraćene.

"Sada uživam u stvarima u kojima nisam mogao dok sam igrao. I moram da priznam da uživam mnogo. Trenutno sam u Beogradu. i posle toliko intezivnih godina sada posvećujem vreme svojoj porodici i sličnim stvarima kao što je moj letnji kamp. Ovo će biti peta godina kako postoji i to je nešto što mi pruža zadovoljstvo kao kada sam počinjao da igram. Svake godine imamo 300-400 klinaca iz 20 zemalja, tako da je internacionalnog karaktera. Sjajno je videti te mlade igrače i na taj način biti deo košarke".

Kompletan intervju sa Dejanom Bodirogom pročitajte na našoj stranici Intervjui.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve