Pavlović: "Delije, dođite u Pionir"

Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović izjavio je za „Sportski žurnal“ da bi najveće pojačanje pred početak Superlige bio povratak navijača na tribine.

Izvor: B92, Sportski žurnal Srbija
Podeli

„Želja svih nas u klubu jeste da se u ’Pioniru’ pojave najvatreniji navijači. Oni bi bili naše najveće pojačanje za Superligu. Potreban nam je huk sa tribina“, izjavio je Pavlović. 'Crveno-beli' će za takmičenje u srpskoj ligi biti jači za dvojicu košarkaša iz Mega Vizure - 21-godišnje Stefana Stojačića i Dušana Katnića.

Cilj Crvene zvezde u Superligi jeste plasman u polufinale plej-ofa i, samim tim, mesto u NLB ligi naredne sezone. Pavlović je predstavio trenutnu situaciju u klubu potresenom velikom krizom.

„Više se govori o stvarima van terena što samo po sebi nanosi veliku štetu. Sada su počela licitiranja ko ostaje, a ko ide na kraju sezone i to nam znatno otežava situaciju. Ali, bez obzira na sve probleme, uvereni smo u bolje sutra. Uzdamo se u Trifunovićev odličan rad i u igrače koji profesionalno ispunjavaju sve obaveze“, rekao je Pavlović i dodao da će se i uprava potruditi da obavi svoj deo posla:

„Uprava će sigurno učiniti sve da, koliko je to moguće, poboljša finansijsku situaciju i pomogne ekipi da ima prave uslove za rad“, kaže generalni menadžer Zvezde za „Sportski žurnal“.

Zvezda u subotu igra meč poslednjeg kola NLB lige sa Bosnom u Sarajevu.