Nova vest
Košarka

Sreda, 17.03.2010.

20:15

Karte za Makabi od 19. i 23. marta

Košarkaši Partizana dočekaće izraelski Makabi u beogradskoj Areni u meču (mečevima) četvrtfinala Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prodaja ulaznica za utakmice protiv Makabija biti puštene u prodaju 23. marta po ceni od 1.500 (nivo 400) i 2.500 dinara (nivo 200), a vlasnici godišnjih pretplatnih karata mogu da ih podignu od 19. do 22. marta na biletarnicama Beogradske arene. Svaki sektor iz hale Pionir (plava loža, bela loža, vip loža, parter i tribine) imaće svoja odgovarajuća mesta u Areni.

Vlasnici sezonskih karata za tribine imaće mogućnost da odaberu da li žele kartu na jugu ili na severu. Uz ličnu kartu moguće je kupiti najviše četiri ulaznice. Utakmici u 'Areni' prisustvovaće i navijači Maklabija, njih 23.

"Crno-beli" su u sezoni 2008/2009 bili prvi klub koji je protivnike dočekao u najvećoj hali na Balkanu.Utakmice sa Panatinaikosom i moskovskim CSKA odigrane su pred rekordnim brojem gledalaca, a Partizan je postao vlasnik rekorda posećenosti jednoj evroligaškoj utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve