Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 08.03.2010.

20:55

Teo i Erceg na grčkom 'Ol staru'

Jubilarni deseti ‘Ol star’ meč grčkog prvenstva, na kome snage odmeravaju "grčke zvezde" i "ostatak sveta", održaće se 13. i 14. marta na Kritu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Glasovima 14 trenera odlučeno je ko će biti u sastavu timova, a prvi put van konkurencije bio je trener Željko Obradović koji je zbog ranije najavljene proslave 50. rođendana dobio opravdan izostanak. Srbiju će na ovoj utakmici predstavljati Miloš Teodosić i Zoran Erceg.

Najbolji igrači grčkog prvenstva podeljeni su u dva tabora. Ekipu "grčkih zvezda", trebalo je, prema glasovima kolega, da predvodi Panajotis Janakis, ali je on poziv odbio jer je još u žalosti zbog gubitka brata Nikosa.

Tim će voditi Jorgos Barcokas iz Marusija i Ilias Zorgos iz Paneliniosa, a sastav će činiti: Janis Burusis, Teodoros Papalukas i Sofoklis Skorcanitis iz Olimpijakosa, Dimitris Dijamantidis, Vasilis Spanulis, Stratos Perperoglu i Adonis Focis iz Panatinaikosa, Lazaros Papadopulos iz PAOK-a, Kostas Haralabidis iz Paneliniosa, Janis Kalampokis iz Panioniosa, kao i Kostas Kajmakoglu, odnosno Mihalis Pelekanos iz Marusija.

Tim "ostatka sveta" sa klupe će voditi David Blat, trener Arisa i Nenad Marković, strateg Panioniosa a u sastavu će biti: Miloš Teodosić, Džoš Čildres i Linas Kleiza iz Olimpijakosa, Nikola Peković, Markus Hejslip, Majk Batist i Dru Nikolas iz Panatinaikosa, Zoran Erceg iz Panioniosa, Keni Gregori iz PAOK-a, Džamon Lukas iz Marusija, Aron Mails i Endi Betsi iz Arisa.

Revijalni meč, kao uvod u seniorski Ol star, odigraće i igrači U20 protiv U22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve