Nova vest
Košarka

Utorak, 02.03.2010.

09:52

Dejan Musli u "Timu Sveta"

Centar FMP-a Dejan Musli pridružio se grupi igrača sa ovih prostora koji su imali čast da nastupaju za "Tim sveta" na "Najki Hups Samitu".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Talentovani centar tima iz Železnika koji je već godinama dominantan u juniorskoj konkurenciji, pridružio se tako Jovi Stanojeviću, Goranu Ćakiću,Vladimiru Radmanoviću, Luki Bogdanoviću, Draganu Laboviću, Milenku Tepiću, Nemanji Aleksandrovu, Bobanu Marjanoviću i Milanu Mačvanu, koji su takođe nastupali na ovoj utakmici.

Tradicionalni "Najki Hups Samit" održaće se 10.aprila u SAD, a ekipu "Tim Sveta" predvodiže Australijanac Rob Beveridž. Njegov asistent biće Marin Sedlaček.

Za ekipu "Tim Sveta" nastupiće i Duje Dukan (Hrvatska), Kori Džozef (Kanada), Tristan Tompson (Kanada), Džejson Kadi (Australija), Enes Kanter (Turska), Nikola Mirotić (CG), Jonas Valancijunas (Litvanija), Nikos Papas (Grčka) i Kinez Li MU Hao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve