Nova vest
Košarka

Sreda, 10.02.2010.

15:00

DV za B92: "Očekivana odluka"

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je za B92 da je odluka Evrolige da je žalba Barselone neosnovna, bila očekivana i da je u skladu sa pravilima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vujošević smatra da Partizanu time nije učinjena nikakva usluga i da ne treba očekivati bilo kakve eventualne kompenzacije na štetu ’crno-belih’. Trofejni stručnjak smatra da je Partizan bio oštećen samim tim što mu nije bilo omogućeno da se odmah raduje sa svojim navijačima, kao i da je konačna odluka donela neko olakšanje njegovim igračima.

Odluka je potpuno u skladu sa svim pravilima i Partizanu apsolutno ništa sa njome nije učinjeno, niti bilo ko treba da očekuje da bilo kakva buduća šteta na račun Partizana eventualno može da bude kompenzovana ovom odlukom, jer odluka je najnormalnija“, rekao je Vujošević za B92.

Vujošević smatra da do žalbe nije ni trebalo da dođe, zbog koje je Partizanu bilo uskraćeno da se neposredno po isteku poslednje sekunde raduje sa svojim navijačima.

Partizanu je šteta već učinjena time što mu nije bilo omogućeno da se raduje zajedno sa svojim navijačima neposredno posle meča, tako da je ovo u neku ruku najmanja moguća korekcija sve štete koja je do sada napravljena“, veruje trener Partizana.

Trener ’crno-belih’ rekao je da bi konačna odluka Evrolige donekle mogla da ima pozitivan uticaj na njegove igrače.

Ipak je prekinuta neka neizvesnost i neko vampirsko uzimanje energije koje, ma koliko se trudili se izbegne, verovatno nije moglo da bude sasvim izbegnuto“, zaključio je Vujošević.

Partizan u četvrtak igra meč trećeg kola Top 16 faze Evrolige sa Marusijem, a utakmica počinje u 18:45h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve