Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.01.2010.

19:23

Repeša na klupi Benetona

Hrvatski stručnjak Jasmin Repeša novi je trener Benetona iz Treviza.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Doskorašnji selektor hrvatske reprezentacije vraća se u Italiju, gde je sa promenljivim uspehom radio šest sezona u ekipama Fortituda iz Bolonje i Lotomatike iz Rima.

Repeša će na klupi zameniti Frančeska Vitućija, koji u prvom delu sezone nije uspeo da ostvari zacrtane ciljeve. Posle 14 kola Beneton ima sedam pobeda i sedam poraza i nalazi se na osmoj poziciji. U Evrokupu, tim iz Treviza je prošao u drugu fazu, ali je u poslednjem kolu takmičenja po grupama doživeo ubedljiv poraz u Beogradu od Crvene zvezde.

Novi trener stupa na dužnost u utorak, kada će zvanično biti predstavljen u klupskim prostorijama. Repeša je do sada u karijeri radio kao trener: Cibone, Splita, turskog Tofaša, poljskog Slaska, italijanskih Fortituda i Lotomatike i reprezentacije Hrvatske. Ima sedam osvojenih titula nacionalnog prvaka, a u timu iz Treviza imaće priliku da sarađuje sa hrvatskim internacionalcima Davorom Kusom i Sandrom Nicevićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve