B92: Dragićević povukao zahtev

Kako nezvanično saznaje B92, kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević povukao je zahtev za raskid ugovora sa 'crveno-belim' timom.

Izvor: B92
Podeli

Dragićević je dan posle poraza od Budućnosti u NLB ligi, formalno podneo zahtev za raskid ugovora sa crveno-belima, zbog neisplaćenih plata, iako je tom prilikom saopštio da želi da nastavi da igra za klub sa Malog Kalemegdana, i da je zahtev za raskidom, samo formalan. U četvrtak je i Marko Kešelj je odlučio da ostane u 'crveno-belom' dresu.

Podsetimo, Dragićević i Marko Kešelj podneli su zahtev za raskid ugovora 28. decembra. Tom prilikom kapiten crveno-belih je izjavio: "Sto odsto ćemo rešiti problem, jer je to u mom, ali i u interesu Crvene zvezde. Potreban nam je mir, da se više ne osvrćemo na stvari koje su nam odvlačile pažnju“.

U međuvremenu, klupu Zvezde preuzeo je Aleksandar Trifunović, a Zvezda je u 2010. godini zabeležila tri pobede, dve u Evrokupu i jednu u NLB ligi protiv FMP-a u PIoniru.

Košarka

Dikson pojačao Unikahu

Doskorašnji bek Arisa Džuan Dikson, samo 10 dana pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa solunskim klubom, potpisao je ugovor do kraja sezone sa Unikahom.

Košarka četvrtak 14.01. 13:48 Komentara: 1