Nova vest
Košarka

Sreda, 30.12.2009.

18:45

Đinobili ne igra u Turskoj?

Najbolji argentinski košarkaš Emanuel Đinobili, koji sa velikim uspehom igra za San Antonio, izjavio je da ne zna da li će narednog leta igrati na SP u Turskoj.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Ne osećam se dobro i sve je očiglednije da su najbolje godine iza mene. Nedostaje mi energija i ponavlja se prošla godina, koja mi je bila najteža u karijeri", rekao je tridesetdvogodišnji Đinobili.

Najbolji član reprezentacije Argentine, koja je trijumfovala na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine, kaže da ima dosta problema da podigne formu, a to se odražava i na rezultate San Antonija, koji je tek peti u Zapadnoj konferenciji NBA lige.

"U ovom trenutku još ne znam šta će se dešavati do leta i da li ću biti u stanju da igram na prvenstvu sveta. Odluku o tome doneću na kraju sezone, ali je sigurno da će mi biti mnogo teže da prihvatim poziv selektora nego što je to bilo ranije", rekao je Đinobili.

Na pitanje da li je to nagoveštaj njegovog oproštaja od nacionalne selekcije, bek San Antonija kaže da je o tome rano govoriti.

"Svakako ne mogu da kažem da više neću igrati za Argentinu, ali nemam razloga da krijem da mi to sve teže pada. Sigurno je samo da ću uvek imati želju da budem deo reprezentacije, ali svi znamo da sama želja nije dovoljna", rekao je Đinobili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve