Nova vest
Košarka

Sreda, 30.12.2009.

15:08

Jarić: Nedostaje nam samopouzdanje

Novi član madridskog Reala Marko Jarić izjavio je da veruje u kvalitet tima i mogućnost osvajanja titula, uprkos porazima od Barselone i Estudijantesa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jarić je precizirao da će taj cilj biti ostvarljiv jedino ukoliko igrači kraljevskog kluba vrate samopouzdanje. „Jedina razlika između Barselone i nas je u samopouzdanju", naveo je Jarić.

Bivši član jugoslovenske reprezentacije, koja je osvojila titulu šampiona sveta u Indijanapolisu 2002. godine, rekao je da mu je čast što igra za Real.

Čast mi je što igram u jednom od najboljih sredina na svetu“, istakao je Jarić i poručio da bi glavna poluga za pokretanje Reala iz trenutne krize, pored sticanja samopouzdanja, trebalo da bude pregrupisavanje u ekipi, „Neophodno je da se pregrupišemo i jedinstveno rešimo situaciju u kojoj smo se našli“.

Jarić je naglasio da je potpisao za Real, ne samo zbog respekta prema klubu, već i zbog poštovanja prema treneru Etoreu Mesini, sa kojim je sarađivao dok je bio član italijanskog Kindera.

To je bila savršena kombinacija i odlična prilika za moj povratak u Evropu“, ocenio je Jarić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve