Nova vest
Košarka

Sreda, 30.12.2009.

12:05

Humana akcija 12 "veličanstvenih"

Izvanredan gest srpskih sportista, košarkaša i vaterpolista, koji su samoinicijativno organizovali dodelu paketića za decu iz doma "Moša Pijade".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši Crvene zvezde, Partizana, FMP-a, Hemofarma, i Olimpijakosa, kao i vaterpolisti Partizana prikupili su novac i organizovali dodelu novogodišnjih paketića mališanima iz doma za nezbrinutu decu "Moša Pijade".

Marko Kešelj, Nemanja BJelica,Miroslav Raduljica, Strahinja MIlošević,Milan Mačvan, Stefan Marković, Nemanja Protivć, Miloš Teodosić, kao i vaterpolisti Nikola Rađen, Stefan Mitrović,Andrija Prlainović i Duško Pijetlović, organizovali su se samoinicijativno i prikupili novac za lepše Novogodišnje praznike:

"Celu noć smo pakovali paketiće, ali isplatilo se.Nismo nikakva organizacija, već grupa prijatelja koja je želela da pomogne ovoj deci i ulepša im praznike. Uskoro ćemo imati sličnu akciju, nismo još odlučili kakvu, ali, sigurno je da ćemo nastaviti da pomažemo" rekao je Marko Kešelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve