Nova vest
Košarka

Sreda, 23.12.2009.

02:00

Tadija za B92: "Nadam se najboljem"

Povodom informacije da je zatražio raskid ugovora, kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević kaže za B92 da se nada da će se sve završiti dobro po klub i njega.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Finansijska situacija je već duže vreme loša, a moj menadžer podneo je zahtev iz preventivnih razloga, kako bi me zaštitio. Želim da odem iz Zvezde kao kapiten i kao čovek koji je za devet godina dao sve što je imao klubu. Neke granice, ipak, moraju da se znaju jer nimalo nije u redu što sam od marta primio samo jednu platu“.

Dragićević kaže da zna koliko je teška situacija i da je zato već nekoliko puta izašao klubu u susret.

„Svestan sam kakvo je stanje u zemlji, kolika je kriza, i prihvatio sam da sačekam koliko je potrebno, pristao sam i na smanjenje ugovora u odnosu na prošlu godinu jer znam da je teška situacija“, kaže Dragićević i objašnjava suštinu problema:

„Postoji dug od prošle godine, klub mi je dužan tri plate. Veći je problem, međutim, što sam prošle godine prihvatio da od obeštećenja uzmem te plate u slučaju da budem prodat. Kako nisam otišao, klub mi sada duguje taj novac. Ipak, ono što mi je najviše zasmetalo kao čoveku koji mnogo voli Zvezdu jeste sledeće - svim igračima su se donedavno dugovale tri plate, a sada su dobili jednu, jedino Kešelju i meni ništa nije isplaćeno“.

Kapiten ’crveno-belih’ priželjkuje pozitivan ishod cele priče.

„Čelni ljudi kluba nikako da se dogovore, rokovi se stalno pomeraju. Najmanje sam želeo da dođe do ove situacije, nemam nameru da bežim iz kluba kada je loše i zato se zaista nadam da ćemo pronaći zajednički jezik i da će sve biti u redu“.

"Osetilo se pomalo i na treningu da sve što se dešava malo i ruši atmosferu u timu, a to nikako ne bi smelo da se dešava jer nas čekaju bitne utakmice. U Evrokupu dobro guramo, u NLB ligi ima lošijih igara, ali još možemo sve da ispravimo, samo ne treba da paničimo“ , zaključio je Dragićević za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve