Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.12.2009.

21:34

EK: Hemofarm - Le Man (18h)

Košarkaši Hemofarma dočekuju u vršačkoj hali ’Milenijum’ Le Man u četvrtom kolu grupe B Evropuku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dve ekipe igrale su i u prethodnom kolu, francuski tim je slavio na svom terenu rezultatom 92:90. Tim Stevana Karadžića je ponovo imao dvocifremu prednost, ali nije uspeo da stigne do prve pobede u Evrokupu. Čak petorica igrača imala su dvocifren košgeterski učinak, najefikasniji u vršačkom timu bio je Jagodnik sa 16 poena, Mačvan 14, Sivenson 12, dok su Pavković i Marković postigli po 10 poena.

Hemofarm je bez pobede u Evrokupu i ulazi u utakmicu sa Le Manom sa imperativom pobede. Šanse za plasman u narednu fazu značajno su smanjene porazom u Francuskoj prošlog utorka, ali još uvek postoje. S obzirom da je trijumf neophodan i vodećoj ekipi francuskog prvenstva, sigurno je da će se u Vršcu igrati veoma uzbudljiv meč.

Košarkaši Le Mana dolaze z Vršac puni samopouzdanja posle prošlonedeljnog preokreta (Hemofarm je imao i 17 poena prednosti). Ključ pobede srpskog predstavnika mogao bi da bude u zaustavljanju beka Sejlersa i plejmejkera Spensera.

Utakmica Hemofarm – Le Man igra se u vršačkoj hali ’Milenijum’ od 18 časova.

Evrokup, grupa B:
Hemofarm Štada – Le Man (utorak, 18h)
Valensija – Trijumf (utorak, 20.45h)

Tabela:
1. Valensija 3/0
2. Trijumf 2/1
3. Le Man 1/2
4. Hemofarm Štada 0/3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve