Nova vest
Košarka

Petak, 04.12.2009.

20:24

Upravni odbor smenio Bojića

Predrag Bojić više nije generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema njegovoj izričitoj želji, Upravni odbor je doneo takvu odluku na redovnoj sednici, a Bojić će na mestu generalnog sekretara ostati do izbora novog „prvog operativca“ Saveza.

Na redovnoj sednici u Kući košarke prisustvovalo je 11 od ukupno 15 članova Upravnog odbora. Usvojen je izveštaj predsednika Stručnog saveta, Dragiše Vučinića sa sednice Izvršnog saveta Stručnog saveta i sednice Stručnog saveta, u kome je data analiza učinka reprezentativnih selekcija Srbije u 2009. godini.

Sledećeg utorka održaće se novi sastanak na temu novog sistema funkcionisanja Košarkaškog saveza Srbije i promene Statuta naše košarkaške organizacije. Takođe je doneta odluka da Dragan Kapičić predsedava random grupom koja će u narednom periodu formirati predloge za ozdravljenje ženske košarke.

Na sednici je detaljno elaborirano i pitanje naše nacionalne lige. Komesar lige Tihomir Bubalo izneo je plan budućih aktivnosti i rešenja za sistem takmičenja od 2011. godine. Elaborirani su i detalji vezani za standarde koje će klubovi morati da ispune za učešće u nacionalnoj ligi.

Članovi Upravnog odbora informisani su da će u narednom periodu na poziv KSS, našu Kuću košarke posetiti predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac i da će se tom prilikom razgovarati o aktuelnim problemima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve