Nova vest
Košarka

Utorak, 18.08.2009.

09:47

Dašić na korak od Partizana?

Posle dosta spekulacija, krilo Budućnosti Vladimir Dašić nalazi se na korak od potpisa ugovora sa Partizanom, piše ’Sportski žurnal’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dvadesetjednogodišnji košarkaš bi po ugovoru narednih godinu dana proveo na pozajmici u Partizanu, nezavisno od toga za koji evropski klub u međuvremenu potpiše. Najzainteresovaniji za 206 cm visokog krilnog igrača su Barselona i Makabi. Obeštećenje za Dašića bi iznosilo nešto preko pola miliona evra.

Dašićev agent je u ponedeljak boravio u Podgorici gde je dogovorio uslove pod kojim njegov klijent može da napusti klub.

Dašić bi bio šesto pojačanje Partizana ovog leta, posle Dejana Milojevića, Aleksa Marića, Stefana Sinoveca, Aleksandra Marića i Saše Lešića.

’Crno-bele’ su napustili Novica Veličković (Real Madrid), Milenko Tepić (Panatinaikos), Uroš Tripković (Huventud), Stefon Lazmi (Makabi), Čedomir Vitkovac (Budućnsot), Marko Đurković (Igokea Partizan).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve