Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.08.2009.

19:49

Hemofarm počeo pripreme

Košarkaši Hemofarma počeli su u Vršcu pripreme za novu sezonu, a treneru Stevanu Karadžiću odazvalo se 15 igrača, od čega osmorica iz juniorskih kategorija.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Pre početka prvog treninga, lekarske pregleda prošli su Marko Šutalo i Raško Katić, za sada jedina pojačanja vršačkog kluba. Na spisku okupljenih nije bilo reprezentativaca Srbije Stefana Markovića, Bobana Marjanovića i Milana Mačvana, kao ni dvojice reprezentativaca Crne Gore Borisa Savovića i Miloša Borisova, koji će se timu priključiti najkasnije do 9. septembra.

"Kompletne pripreme obavićemo u Vršcu. Imamo vrhunske uslove. Igrači postepeno ulaze u trenažni proces, kondicioni trener Bata Zimonjić započeo je fizičku pripremu, a popodnevne treninge provodimo u centru Milenijum", rekao je Karadžić.

Karadžić je rekao da će njegov tim prvu proveru imati 23. i 24. avgusta u Sofiji, gde će igrati trening mečeve sa reprezentacijom Bugarske, dok 5. septembra u Vršac dolazi rumunski Asesoft.

"U Atinu na turnir idemo pet dana kasnije, a 24. i 25. septembra ponovićemo učešće na Cedevita kupu u Zagrebu. Takođe, tradicionalni turnir 'Veliki za male' održaće se u Vršcu 2.i 3. oktobra", izjavio je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve