Nova vest
Košarka

Utorak, 14.07.2009.

15:44

Milojević: "Voleo bih nešto veliko"

Dejan Milojević potpisao je jednogodišnji ugovor sa Partizanom i najavio da će, posle isteka tog ugovora, završiti karijeru.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Milojeivć je na predstavljanju rekao da je želeo da karijeru završi u Partizanu i da je, bez obzira na godine, "spreman da pruži svoj maksimum koji nije mali" u dresu prvaka Srbije, osvajača Kupa i NLB lige. Partizan je, pre Milojevića, angažovao Sinoveca, Mitrovića i Marića, a iz kluba su otišli Tepić, Veličković, Lazme i Vitkovac.

"Vratio sam se u klub u kojem želim da završim karijeru, skoro sigurno posle ove sezone. Razmišljao sam o tome da igram u inostranstvu ali želim da igram ovde. Ne mogu da obećam iste partije kakve sam prikazivao kada sam ranije igrao ovde, sada sam pet godina stariji, ali mogu da obećam da ću dati maksimum koji nije mali," rekao je Milojević na predstavljanju.

"Imao sam dosta pehova i problema sa povredama kada sam otišao iz Partizana ali sam zadovoljan onim što sam uradio za ove tri godine u Pamesi i Galatasaraju. Trenirao sam celo leto i još uvek mogu da pružam partije kakve se u ovom klubu očekuju."

Milojević je dodao i da bi "baš voleo da klub ove sezone uradi nešto veliko, osvoji titulu i napravi uspeh u Evropi."

Dejan Milojević je igrao u crno-belom dresu u sezonama 2004/05 i 2005/06 i kao igrač Partizana osvojio dve titule prvaka države. Prethodne sezone igrao je za turski Galatasaraj.

Karijeru je počeo u Beovuku, dve sezone igrao je za FMP Železnik, posle toga proveo četiri sezone u podgoričkoj Budućnosti, a po odlasku iz Partizana bio je član španske Pamese (2006 - 2008) i Galatasaraja.

Milojević je rođen 15. aprila 1977. godine, visok je 201cm a pored zlatne medalje na EP u Turskoj 2001. godine ima i zlato sa mladom selekcijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve