Nova vest
Košarka

Utorak, 07.07.2009.

10:33

Pešić: Da li Zvezda uopšte postoji?

Svetislav Pešić izjavio je da je „malo verovatno da će ostati na klupi Crvene zvezde“.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Moji planovi su bili vezani za Crvenu zvezdu. Želeo sam da nastavim projekat koji smo počeli i završim ga pobedom u svakom smislu. Sada je sve neizvesno", kazao je Pešić za Sportski žurnal. "Pravo pitanje u ovom trenutku jeste da li Zvezda uopšte postoji", istakao je Pešić kada je zamoljen da precizno odgovori da li ostaje na Malom Kalemegdanu.

Vučićević je funkciju predsednika "crveno-belih" napustio u ponedeljak i taj potez obrazložio rekavši da ne može da garantuje da će uspeti da obezbedi potreban novac za sledeću sezonu.

Između ostalog i zbog, kako je rekao, nepristajanja trenera i igrača da u uslovima svetske

finansijske krize pristanu na manja primanja.

"Ta poruka da igrači nisu imali razumevanja za finansijsku krizu je pogrešno interpretirana u javnosti. Lično sam podržao predsednika u ideji da se smanje troškovi. Prvi sam se odrekao dela plate, ali sam zahtevao da svi zaposleni u klubu budu isplaćeni do poslednjeg dinara", naveo je Pešić.

"Dogovor je bio i da ugovori za narednu sezonu ostanu na istom nivou. Marko Marinović, koji je bio planiran za kapitena, takodje je pristao da se odrekne dela ugovora", dodao je proslavljeni trener u izjavi za Sportski žurnal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

205 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve