Nova vest
Košarka

Četvrtak, 02.07.2009.

12:45

Juniori otputovali u Italiju

Juniorska muška reprezentacija Srbije otputovala je u Italiju gde će učestvovati na međunarodnom turniru sa selekcijama Bugarske, Slovenije i Italije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Juniori Srbije u petak 3. jula od 17.30 igraju sa selekcijom Slovenije, sledećeg dana u isto vreme sastaju se sa Bugarima, da bi poslednjeg dana od 19 časova odmerili snage sa Italijanima. Posle ovog turnira slede gostovanja u Sloveniji i Grčkoj. Juniorska reprezentacija Srbije od 23. jula do 3. avgusta učestvuje na EP za igrače do 18 godina u Mecu, u Francuskoj.

Trener juniora Srbije, Vladimir Jovanović, na put je poveo 14 igrača.

Na spisku su Nikola Vuksanović (FMP Železnik), Nikola Ponjavić (FMP Železnik), Branislav Đekić (FMP Železnik), Dejan Musli (FMP Železnik), Lazar Radosavljević (Crvena zvezda), Nikola Rondović (Crvena zvezda), Danilo Anđušić (Hemofarm), Miloš Tripković (Hemofarm), Nemanja Jaramaz (Partizan), Nemanja Bešović (Partizan), Milić Blagojević (Mega Hypo Leasing), Bogdan Vukadinović (Knjaževac), Miloš Đorđević (Knjaževac), Petar Torlak (Beovuk).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve