Nova vest
Košarka

Utorak, 14.04.2009.

14:55

Poznat spisak mladih košarkašica

Selektor ženske mlade reprezentacije Srbije Petar Marković objavio je širi spisak košarkašica na koje računa za Mediteranske igre i šampionat Evrope.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Mlada reprezentacija sa pripremeama počinje 1. juna u Novom Bečeju, gde će trenirati zajedno sa najboljim juniorkama. Na Evropskom prvenstvu, u poljskoj Gdinji, Srpkinje će igrati u B grupi, a rivali su im selekcije Bugarske, Italije i Crne Gore. Mediteranske igre su na programu od 26. juna do 5 jula u italijanskoj Peskari.

"Naš cilj na kontinentalnom prvenstvu biće osvajanje medalje i probaćemo maksimalno da se uigramo pred to takmičenje", naveo je Marković i dodao da će drugi zadatak stručnog štaba biti praćenje razvoja maldih igračica.

Na spisku selektora Markovića nalaze se Tijana Ajduković, Kristina Baltić, Nina Bogićević, Ana Dabović, Latinka Dušanić, Jelena Elez, Tatjana Živanović, Nevena Jovanović, Jelena Jovanović, Jefimija Karakašević, Jelena Mitić, Sanja Orozović, Milica Paligorić, Ivana Musović, Ana Perović, Jovana Popović, Ana Radović, Maja Škorić i Sonja Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve