Nova vest
Košarka

Nedelja, 05.04.2009.

15:18

Ivkoviću nagrada za životno delo

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković u subotu je odlikovan Nagradom za životno delo u izboru Nacionalnog udruženja košarkaških trenera SAD.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

To veliko priznanje Ivkoviću je uručeno tokom konvencije NABC u Detroitu, u sklopu završnog turnira koledž šampionata, Fajnl fora NCAA lige. Ivković je, dan ranije, na trenerskoj klinici NABC, u 'COBO centru' u Detroitu održao izuzetno zapaženo predavanje na temu „Unapređenje individualne tehnike kod mladih igrača“.

Ovde u Detroitu sam predstavljao, pre svega, srpsku košarku, zatim FIBA i Svetsko udruženje trenera. Ipak, moram da kažem i da sam lično izuzetno zadovoljan i ponosan što sam dobio ovu nagradu. Ovo priznanje nije samo čast za mene, već i za našu košarku u celini, ali i za sve ljude koji su tokom moje karijere verovali u mene i pružali mi podršku“, istakao je selektor Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve