Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.03.2009.

14:32

Obradović za B92: "Nismo na izletu"

Trener Panatianikosa Željko Obradović izjavio je da njegov tim nije došao u Beograd na izlet pred duel 5. kola Top 16 faze Evrolige sa Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši "crno-beli" Obradović, Dušan Kecman i Nikola Peković došli su u Beograd sa pomešanim osećanjima. Uz čestitke Partizanu za plasman među osam najboljih u Evropi, Obradović u izjavi za B92 kaže da će u predstojeći meč ući kao u svaki drugi.

Prvak Srbije je pobedom u prošlom kolu nad Unikahom obezbedio plasman u četvrtfinale, iza Panatinaikosa, koji je favorit za prvo mesto u grupi pošto je u prvom duelu sa Partizanom, odigranom u Atini, pobedio sa 18 poena razlike.

"Iskoristio bih priliku da čestitam Partizanu na fenomenalnoj sezoni, na ogromnom uspehu plasmanom među osam najboljih. Utakmica u Beogradu će odlučiti ko će biti prvi u grupi. Uopšte ne razmišljam da idemo na izlet i branimo 18 razlike ili nešto slično. Moramo da se ponašamo kao i pred svaku drugu utakmicu i da idemo na pobedu protiv tima koji igra izvanredno, pre svega u odbranu. Partizan ima tim gde svaki igrač zna koja mu je uloga i zahvaljujući tome su se i našli u ovakvoj poziciji", izjavio je Obradović, koji je prvu od rekordnih 6 titula prvaka Evrope osvojio sa Partizanom.

Jedan od najboljih igrača Partizana u prošloj sezoni, a od leta član Panatinaikosa, Dušan Kecman, kaže da se raduje što će igrati u prepunoj Areni.

"Meni je jako drago kada sam čuo informaciju da postoji mogućnost da igramo u Areni, a posle kada su potvrdili bio sam veoma srećan, jer je to velika čast. Očekujem spektakl. Doći će sigurno 20.000 navijača Partizana da podrže tim i da naprave ceo ambijent koji postoji svaki put kada se igra Evroliga u Beogradu", izjavio je Kecman.

Meč počinje u 20 časova i 45 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve