Nova vest
Košarka

Subota, 21.02.2009.

23:13

Blagota Sekulić u Albi

Crnogorski košarkaš Blagota Sekulić prešao je iz Arisa u berlinsku Albu.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Kako piše na zvaničnom sajtu, Sekulić je dobio finansijiski odličnu ponudu Nemaca i Aris nije želeo da mu stoji na putu. Sekulić je obrazložio svoju odluku. „Ukazala mi se sjajna prilika da igram za evroligašku ekipu, koja ima stabilne finansije, što je bitno i za porodicu u vreme ekonomske krize. Očigledno da je ovo profesionalna odluka i žao mi je što napuštam tim“. Sajt Eurobasket navodi da je Sekulić za ugovor na 1,5 godinu dobio 600 hiljada evra.

„Uživao sam igrajući za Aris i stvarno mi je bila čast da nosim Arisov dres. Želim timu sreću u nastavku sezone i da ostvare sve ciljeve. Uvek ću se sećati kako smo slavili pobede zajedno sa navijačima, a svaka utakmica u dvorani Aleksandrio bila je nešto posebno. Zahvaljujem se svima“, kaže 27-godišnji krilni centar.

Blagota Sekulić je profesionalnu karijeru počeo u podgoričkoj Budućnosti, potom je proveo godinu dana u Partizanu, a pre Arisa nastupao je za AEK, Marusi, PAOK i Real Madird.

Aris je trenutno treći na tabeli grčke A-1 lige sa 33 boda, a u klub je nedavno došao Brejsi Rajt, bivši košarkaš Cibone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve