Nova vest
Košarka

Petak, 20.02.2009.

23:55

Pešić: "Imamo šanse u finalu"

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić najavio je da njegov tim ima šansu da u subotu iznenadi Partizan i osvoji Kup Radivoja Koraća.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pešić je posle pobede Zvezde nad FMP-om 85:80 izjavio da su igrači ispunili plan i pokazali veliki kvalitet u duelu sa ekipom iz Železnika, kako u periodu dobre igre, tako i savlađujući krizu u trećem periodu. Finalni meč igra se u subotu od 18 časova.

"Odlično smo odigrali prvih 20 minuta i znali smo da savladamo krizu u trećoj četvrtini," rekao je Pešić na konferenciji za novinare posle utakmice.

On je dodao da Zvezda ima šanse u finalu protiv branioca titule Partizana.

"Partizan slovi za favorita, ali ni mi nismo bez šansi", smatra Pešić.

Trener FMP Železnika Milovan Stepandić ocenio je da se u srpskoj košarci "sve deli na Zvezdu i Partizan" i da je njegovoj ekipi trebalo više hrabrosti da bi ostvarila pobedu.

Stepandić je dodao da je njegov tim ishitreno završio nekoliko važnih napada kada se lomio rezultat u finišu utakmice.

Košarkaš FMP-a Nikola Ilić rekao je da je njegova ekipa imala šansu, ali da je u ključnim trenucima odigrala netaktički.

Košarkas "crveno-belih" Vladimir Štimac rekao je da je Zvezda ostvarila pobedu jer je zaustavila ofanzivni skok ekipe iz Železnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve