Nova vest
Košarka

Utorak, 16.12.2008.

16:43

Vujošević: "Prevazići umor"

Trener košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević rekao je da će njegova ekipa morati da prevaziđe umor pred duel sa Milanom (sreda, 21h) u osmom kolu Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"U kalendaru su nam se isprepletala gostovanja i odlučujuće utakmice. Sama putovanja i napor izazivaju umor, ali moramo da računamo sa tim i izdržimo do kraja ove nedelje jer se tu odlučuje", rekao je Vujošević agenciji Beta.

U prvom meču sa ekipom iz Milana, Partizan je u "Pioniru" trijumfovao sa 81:76.

"Namučili su nas u Beogradu kada su bili nekompletni. Sada su kompletni i igraju kod kuće, gde su dobili (evropskog prvaka) CSKA. Igraju odlično kontre, imaju dobre spoljne igrače i dobro igraju 'dva na dva'. Imaju jednog od najboljih mladih igrača Italije Luku Vitalija, centri su im pokretni i brzi", opisao je Vujošević.

"Favoriti bi bili i da smo najsvežiji jer su na svom terenu favoriti. Daćemo, međutim, sve od sebe i videćemo za šta će to biti dovoljno", kazao je trener beogradske ekipe.

Partizan ima tri pobede i četiri poraza, a Milano pobedu manje. Posle meča u Italiji Partizanu slede tri gostovanja u Jadranskoj ligi, a onda 8. januara dočekuju Panionios u Evroligi.

Meč u Milanu počinje u 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve