Nova vest
Košarka

Utorak, 25.11.2008.

15:51

DV: "Pružiti maksimum protiv CSKA"

Šampion Srbije Partizan dočekuje u sredu evropskog prvaka, CSKA iz Moskve, sa poštovanjem, ali i sa željom da se takmiči sa velikim rivalom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ponavljam šta svi znaju. Dolazi nam evropski prvak i jedan od najozbiljnijih kandidata za odbranu titule. Svake godine su sve bolji i kvalitetniji, imaju izvanrednog trenera Etorea Mesinu i nemaju ograničenja u uslovima za stvaranje dobre igre. Oni svuda idu ne samo da pobede, već da pokažu svoju snagu iz utakmice u utakmicu", rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Partizan u Evroligi ima skor od dve pobede i dva poraza, dok CSKA nema nijedan poraz. Moskovljani su bili prvaci Evrope i 2006. godine.

"Ja od ekipe i od sebe očekujem da damo najviše što možemo. Nemamo nikakav imperativ protiv verovatno najveće ekipe u Evropi. Imaju dobar tim i jaku logistku, a naša logistika su navijači...kojima treba da se odužimo", rekao je Vujošević.

Novinare je zanimalo kako Partizan može da pobedi CSKA.

"Mi ovde pričamo o onome što je objektivno. Ono drugo je moguće, ali spada u domen čuda", rekao je trener Partizana.

Vujošević je novinarima rekao da je račun kluba i dalje blokiran i da se "ništa nije promenilo" od kada je novinare obavestio o tome. On je kazao i da je situacija u klubu "teška" i da su igrači dobili samo jednu platu, ali da "dobro i verno reaguju".

"Neke stvari se rade i preko volje...Nadam se da će se naći neko rešenje. Mi ćemo u tri utakmice imati ukupno 21.000 gledalaca, a neki filmovi koji se pomažu iz budžeta i u koje je mnogo uloženo gleda u bioskopu 25.000 ljudi", kazao je Vujošević.

Utakmica je na programu u sredu od 20.45 u Hali "Pionir".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve